NTNU Ålesund


Om NTNU Ocean Training

NTNU Ocean Training AS (tel +47 70 11 15 00, ) er et datterselskap av NTNU Ålesund som produserer og leverer kurs til den maritime næringen. Kursplaner og faglig innhold blir levert av Institutt for Havromoperasjoner og Byggteknikk, som driver den maritime nautikkutdanningen på bachelornivå og Operativ maritim ledelse på masternivå ved NTNU Ålesund.

NTNU, sammen med Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK, tel +47 46 28 10 02) utgjør Campus Ålesund.

NTNU Ålesund
Inne på NTNU Ålesunds skoleområde, finner du NTNU Ocean Training i 4. etasje. ved NMK. (Henvend deg i resepsjonen ved NMK for videre henvisning.) Simulatorene ligger for det meste i samme etasje som oss, og samme bygg. For overnatting ifm. kurs som holdes ved NTNU Ålesund anbefaler vi vår hotellpartner som er Quality Hotel Waterfront Ålesund: tel +47 70 11 19 00. (Ved booking av påmelding på våre treninger, kan man samtidig booke hotellrom.)
De kan effektivt reise til NTNU Ålesund via Vigra lufthavn Ålesund, for deretter å ta buss eller drosje til hotellet eller campus.

Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK)
NMK ligger rett over veien for NTNU Ålesund innenfor 2 minutters gangavstand.

Ved å melde deg på og delta på kurs hos NTNU Ocean Training AS samtykker du i å fra tid til annen delta i spørreundersøkelser per e-post rundt maritim kompetanse. Dersom du ikke ønsker å delta på slike spørreundersøkelser så ber vi om at du sier fra om det ved oppmøte på kurs. Alle våre undersøkelser oppfyller krav fra datatilsynet om personvern. Den enkelte undersøkelse vil gi ytterligere opplysninger om dine rettigheter og om undersøkelsen i hvert tilfelle.